Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den gazilere pankartlı sürpriz

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovalı Kore ve Kıbrıs Gazi'lerinin sokaklarına teşekkür pankartı astırarak sürpriz yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den gazilere pankartlı sürpriz
Haber albümü için resme tıklayın

PANKARTLARI GÖREN GAZİLER DUYGULANDILAR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından görevlendirilen Belediye personeli sabahın erken saatlerinde Gaziler Günü Kutlama Programı'na hazırlanan gazilerin kapılarını çaldı. Belediye personeli Gaziler gününüz kutlu olsun Başkanımız Sayın Hamza Şayirin Selamlarını Getirdik Gaziler gününüz kutlu olsun Diyerek, Gazileri pankartların asıldığı alan götürüp Başkan Şayir'in sürprizini gösterdi.Pankartlı sürprizi gören gaziler duygulandılar.

"BAŞKANIMIZ SAĞOLSUN"

Adlarına düzenlenen, "Gazilerimiz gururumuzdur Dilovası ve Türkiye'nin Gururu Muhterem Gazimiz 19 Eylül Gaziler Gününüz kutlu olsun Pankartını gören Gazilerin duygulandıkları gözlendi. Başkan Şayire anlamlı sürprizi için teşekkür eden gaziler teşekkür konuşmalarında, "Başkanımıza bizi unutmayıp onurlandırdığı için Çok Teşekkür ediyoruz. Sağolsun var olsun" ifadelerini kullandı. Gaziler daha sonra gaziler Başkan Şayir tarafından evlerinden alınarak tören alanına getirildiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den gazilere pankartlı sürpriz

ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNULDU

Dilovası'nda Gaziler Günü kutlamaları Belediye Meydanında gerçekleştirildi. Belediye Meydanı'nda bulunun Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumuyla başlayan törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun Belediye Meclis üyeleri Siyasi Parti temsilcileri ile birim müdürleri gaziler askeri erkân gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden tören Dilovası Şehit Aileleri ve Gaziler adına Gazi Mithat Ağdur günün anlam ve önemini belirten konuşması ile sürdü.

"ŞEHİTLERİMİZLE GAZİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ"

Başkan Şayir konuşmasında, "Gazilik Türk toplumunun nazarında şehitlikten sonra en önemli mertebelerden ve unvanlarından biridir. Savaşta ölenlere Şehit savaşa katılarak büyük yararlılık gösterenlere yaralananlara ise Gazi deriz. Gazilerimiz şehitlerimizle birlikte bu vatanı yurt edinmemizde vatanın korunmasında her türlü güçlüğe göğüs germişlerdir. Gerektiğinde gözlerini bile kırpmadan can vermeye hazır olmuşlardır" dedi. Törenden sonra önceki gün Beyin kanaması sonucu Beyin Kanaması sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Tahsin Odabaşı için Dilovası Müftüsü Recep Apaydın Tarından dua okundu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den gazilere pankartlı sürpriz

19 Eyl 2020 - 18:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar