Dilovalı İlçe Başkanı istiyorlar

Osman Akbulut’un adaylığına onay çıkmayınca gözler tekrar Ak Parti Dilovası’na çevrildi.

MAHMUT KOCABAY'IN AVANTAJLARI ÇOK FAZLA

Mevcut İlçe Başkanı Osman Akbulut’un aday olmayacağı kesinleşince kulisler hareketlendi. Aday olması beklenilen Mahmut Kocabay'ın ise kurulduğu günden beri Ak Parti içerisinde siyaset yapması, isminin şaibeli işlere karışmamış olması, ilçe ikamet ediyor olması ve Ağrılı olması en büyük avantajları. İsmi gündeme gelen diğer güçlü adayların Dilovası’nda ikamet etmiyor olması ilçe halkı arasında, teşkilat içinde pek olumlu karşılanmıyor ve ciddi tepkilere yol açıyor.

"24 SAAT KAPISINI ÇALABİLECEĞİMİZ BAŞKAN İSTİYORUZ"

Teşkilatta açık açık dile gerilen “Bize etiketi olan ilçe başkanı değil, burada ikamet eden ve ilçe sorunlarını bilen, sorunları yaşan ve bu sorunları çözebilecek ilçe başkan lazım. Devlet memuru gibi 08:00 ile 17:00 arası ilçeye gelip göstermelik programlara katılacak ilçe başkanı istemiyoruz. Gidip kapısını 24 saat çalabileceğimiz ilçe başkanı istiyoruz.” diyorlar. Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Karslı (Ardahan) olması ve İlçede seçimi tabiri caizse kıl payı kazanması dikkate alındığında,  Ak Parti ilçede en büyük seçmen kitlesine sahip Ağrılıları yok sayarak küstürmeyi göze alabilecek mi? Çünkü siyasetin ve siyasetçinin tek sermayesi OY’dur.

14 Eyl 2020 - 11:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar