Hemşire Altay ilk kitabını LÖSEV’e bağışladı

27 yıllık hemşire Ayşe Altay “Sensizlik Kokuyorum” isimli ilk kitabının gelirini lösemili çocuklara bağışladı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi'nde görev yapan hemşire Ayşe Altay, kitabının kendisine ait gelirini Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’e bağışladı. Aslen Erzurumlu olan ve 10 yıldır da Kocaeli'de görev yapan hemşire Ayşe Altay “Sensizlik Kokuyorum” isimli ilk şiir kitabının proje kitabı olduğunu ve tüm gelirlerini LÖSEV’e bağışlandığını belirtti.

Hemşire Altay ilk kitabını LÖSEV’e bağışladı

ÇOK MUTLUYUM

Hemşire Altay, " "İlk baskı olarak bin adet bastırdık. Tüm giderlerini kendim karşıladım. Kitabın satışı devam ediyor. Beni yalnız bırakmayan meslektaşlarıma, kitapseverlere ve aileme teşekkür ediyorum. Amacımıza ulaştığım için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi. .

DESTEK MESAJI YAĞDI

Ayrıca Hemşire Altay için sosyal medyada duyarlı davranışından dolayı destek mesajı yağdı. Yayınlanan mesajda, “Yazarlarımızın sosyal sorumluluk konularında duyarlı olmasına çok seviniyoruz. Sensizlik kokuyorum kitabımızın yazarı Ayşe Altay kitabının tüm gelirini LÖSEV’e bağışladı. Teşekkürlerimiz ve alkışlarımız tüm duyarlı dostlarımıza” ifadeleri yer alırken, LÖSEV de Altay’a teşekkür mesajı atarak, “Değerli bağışçımız vakfımıza yapmış olduğunuz bağışınız sistemimize ulaşmıştır. Teşekkür ederiz” dedi.

Hemşire Altay ilk kitabını LÖSEV’e bağışladı

02 Eyl 2020 - 14:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar