Bu fotoğraf Türkiye Birincisi oldu

İlimizin en başarılı okulları arasında yer alan İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Akademik,  dil eğitimi, edebiyat, sosyal- kültürel, sanatsal ve sportif anlamda öğrencilerini destekleyen ve bu alanlarda birçok ulusal ve uluslararası başarıları bulunan okul bu defa fotoğraf yarışmasıda Türkiye 1.liği elde etti.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Doğa Seni Bekler” adlı fotoğraf yarışmasında 9. sınıf öğrencisi Hümeyra Halıcı “Doğa insanın, insan da doğanın aynasıdır” temalı fotoğrafıyla Türkiye 1.si oldu.

YUVACIK BARAJINDA 

Yarışmada ilk 20 eser jüri tarafından belirlendi. Daha sonra yapılan halk oylamasında, öğrencimizin, ilimizin en güzel mekanlarından olan Yuvacık Barajı’nda çektiği fotoğraf en yüksek oyu alarak yarışmanın kazananı oldu.

27 Ağu 2020 - 15:19 Kocaeli/ İzmit- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar