Kocaelispor'dan bir zafer daha

Kartepe’deki kamp çalışmaların ilk etap son gününde üçüncü hazırlık maçında 2.Lig temsilcisi Etimesgutspor ile karşılaşan Kocaelispor maçtan zaferle ayrıldı.

Üçüncü hazırlık maçında Green Park Otel’in 4 nolu sahasında 2.Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kocaelispor, rakibi karşısında maçın ilk yarısına Bayram, Bahri Can, Erdinç, Taha Batuhan, Kemal, Yiğit Ali, Mesut, Berkay, Hakan Demirci, Cerem Talha ve Doğan on biriyle başladı.

GOL YİNE CEREM'DEN

Yeşil siyahlı temsilcimiz maçın ilk dakikalarında baskılı ve baskılı bir mücadele rakibinin oyununu bozmaya çalıştı. Maçta oyun kontrolüne elinde tutan ve sanatlardan geliştirdiği ataklar ile rakibi Etimesgut karşısında gol arayan yeşil siyahlı temsilcimiz aradığı golü 12’nci dakikada buldu. Hakan’ın pasıyla topu önüne alan Yiğitali Üçüncü hazırlık maçında Green Park Otel’in 4 nolu sahasında 2.Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kocaelispor, rakibi karşısında maçın ilk yarısına Bayram, Bahri Can, Erdinç, Taha Batuhan, Kemal, Yiğit Ali, Mesut, Berkay, Hakan Demirci, Cerem Talha ve Doğan on biriyle başladı. Yeşil siyahlı temsilcimiz maçın ilk dakikalarında baskılı ve baskılı bir mücadele rakibinin oyununu bozmaya çalıştı.

MAÇ 1-0 SONUÇLANDI

Maçta oyun kontrolüne elinde tutan ve sanatlardan geliştirdiği ataklar ile rakibi Etimesgut karşısında gol arayan yeşil siyahlı temsilcimiz aradığı golü 12’nci dakikada buldu. Hakan’ın pasıyla topu önüne alan Yiğitali beklemeden topu Cerem’e ortaladı. Sol ayağı ile sert şutunda direğe çaparak ağlara giden top ile Cerem takımını 1-0 öne geçirdi.Çekişmeli bir mücadele şeklinde geçen maçın ilk yarısını temsilcimiz 1-0 önde bitirdi.

İKİ GÜN İZİN YAPACAK

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda yaptığı oyuncu değişikleriyle maça başladı. Her iki takımın ortaya koyduğu mücadeleci futbol her iki teknik heyeti memnun etti. İkinci yarıda Kocaelispor, Yiğit Ali net pozisyonda golü atamadı. Hakan Demirci ve Doğan’ın golleri ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Karşılaşma Cerem’in ilk yarıda attığı golle 1-0 bitti. Kocaelispor bu maçın ardından 2 gün izin yapacak. Ardından 28 Ağustos’ta çalışmalar devam edecek.

KOCAELİSPOR:1 ETİMESGUT BELEDİYESPOR:0 HAKEMLER: Ümit Aslan**, Yalçın Şeker?, Cem Koyun** SAHA: 4 nolu saha  KOCAELİSPOR: Bayram** (Dk. 81 Doğukan*), Bahri Can**, Erdinç**, Taha Batuhan* (Dk. 16 Onur Öztonga**) Kemal** (Dk. 79 Haşim Arda*) Yiğitali** (Dk. 57 Semih**) Mesut**, Berkay*** (Dk. 85 Eren*), Hakan Demirci*** (Dk. 83 Yiğit Canguru) Cerem Talha**** (Dk.75 Yıldıray**),  Doğan**** (Dk. 89 Yusuf Baran?)

ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Melih**, Yusuf**, Çağlayan**, Mehmet**, Hüseyin**, Halil**, Mikail**, Şahin**, İbrahim**, İbrahim**, Berkay** GOL: Dk. 12: Cerem Talha (Kocaelispor)

25 Ağu 2020 - 14:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar