Serap Çakır’dan sürpriz karar

Gebze’nin tanınan isimlerinden, son yerel seçimlerde bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır’dan sürpriz karar

EN BAŞARILI BAĞIMSIZDI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı olan Serap Çakır, yerel seçimlerde adeta fırtına estirmişti. Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır’ın eşi olan Serap Çakır, yerel seçimlerde yüzde 7,79 oy oranına ulaşmış ve  Kocaeli’de en çok oy alan bağımsız belediye başkan adayı olan Serap Çakır oldukça başarılı olmuştu.

DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Yerel seçimlerden bu yana sessizliğini koruyan Serap Çakır sürpriz bir karar verdi. Çakır, Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile birlikte genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

SAYILAN BİR İSİMLE ÇALIŞIYORUZ

Görüşmede aktif siyasi yaşamına Gelecek Partisi’nde devam etmek istediğini belirten Serap Çakır, genel başkan yardımcısı Doğan Demir’in yardımcılığına getirildi. Ankara’daki genel merkezde gerçekleşen katılımdan sonra bir açıklama yapan Doğan Demir, “Serap hanım özellikle Gebze bölgesinde sevilen, sayılan bir isim. Bunu da bağımsız aday olarak girdiği seçimde gösterdi. Aramıza katılmasından dolayı büyük mutluluk duydum. Yol arkadaşımıza hayırlı olsun” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Genel başkan Ahmet Davutoğlu da yaptığı konuşmada “Gebze çok önem verdiğimiz bir ilçemiz. Yoğun programım nedeniyle ilçe kongresine katılamamıştım. Bu katılımla birlikte Gebze’de çok daha iddialı duruma geldik. Bu katılımda emeği geçen başta, genel başkan yardımcım Doğan Demir, il başkanımız Ömer Faruk Başaran ve Gebze İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

21 Ağu 2020 - 10:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar