Kocaelispor düşmanı yakalandı

Kocaeli'de Kocaelispor bilboardına zarar veren şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

12 Ağustos Çarşamba günü İzmit İlçesi Yeni Cuma Camii arkasında bulunan ve Kocaelispor’un şampiyon olmasının ardından kentin değişik noktalarına konulan bilboard’lardan birine saldıran şahıs, kırarak zarar verdi. 

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Olayın fark edilerek ihbar edilmesi sonrasında, Kocaeli polisi, şahısın tespiti için çalışmalarda bulundu. Yapılan çalışmalar sonucu, olayı F.B isimli bir şahısın gerçekleştirdiği belirlendi. Olayla ilgili olarak aranan şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi. Şahısın olayı alkolün etkisi ile gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü.

Kocaelispor düşmanı yakalandı

17 Ağu 2020 - 15:00 Kocaeli/ İzmit- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar