Anne ve kızı dehşeti yaşadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken halk otobüsünün çarparak metrelerce sürüklediği anne ve kızı yaralandı. Tedavi altına alınan annenin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay, İzmit Karabaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Filiz D. (44) ve elinden tuttuğu 3 yaşındaki kızı M.A.D.’ye yaya geçidinden yolun karşısına geçtikleri sırada, Şener A. idaresindeki 41 J 0275 plakalı özel halk otobüsü çarptı. Otobüsün altında kalan anne ve kızı yaklaşık 5 metre sürüklendi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar otobüsün altında kalan anne ve kızını çıkarttı.

ANNE VE ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Vatandaşlar yaralı haldeki çocuğu kucağına alarak, “Ağlama bebeğim” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Bir trafik polisi ise elindeki su ile küçük kız çocuğunun başını yıkadı. Daha sonra olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne Filiz D. Kocaeli Devlet Hastanesine, 3 yaşındaki M.A.D. ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Kazaya tanık olan vatandaşlar ise gözyaşlarına hakim olamadılar. Otobüs sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Anne ve kızı dehşeti yaşadı
Anne ve kızı dehşeti yaşadı
Anne ve kızı dehşeti yaşadı
Anne ve kızı dehşeti yaşadı
Anne ve kızı dehşeti yaşadı

16 Ağu 2020 - 15:38 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar