Bakan Kasapoğlu: “Kocaeli en iyisine layık”

Derince Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Kültür Merkez’nin açılışını gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Önceden olduğu gibi bundan sonra da her türlü çabayı Kocaeli için göstereceğiz” dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan 41 projeden özel önem verdiği her mahalleye bir Gençlik Merkez projesinin ilki tamamlandı. Dumlupınar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Kültür Merkez’nin açılışı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışın ardından konuşan Bakan Kasapoğlu, Kocaeli’nin her zaman hak ettiği hizmetleri alacağını belirtti.

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

YOĞUN KATILIM

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışına ev sahibi Zeki Aygün’ ün yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Alay Ümit İlbayı, Spor TOTO teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Garnizon Karargah Komutanı Yarbay Hikmet Düzgün, İlçe Belediye Başkanları Şener Söğüt, Hamza Şayir, Muzaffer Bıyık, Bünyamin Çiftçi, Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, İş İnsanları İbrahim Aracı, Hakan Safi ve davetliler katıldı.

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

“DERİNCE ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programda açılış konuşmasını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptı. Aygün,” Gençlerimiz geleceğimizdir dedik. Gençlik ve Spor Merkezi projemizi hayata geçirdik. Projemize 15 Temmuz’da darbeci hainlere karşı canını ortaya koyan genç şehitlerimizden Abdullah Tayyip Olçok’un adını verdik. İnşallah bu merkezimizde, Abdullah Tayyip Olçok gibi vatanına, milletine, bayrağına bağlı olarak yetişen gençler, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olacak. Bu alanın bize tahsis edilmesinde büyük emeği olan önceki dönem Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık Bey’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun kıymetli destekleriyle 30 bin metre kare alana inşa ettiğimiz projemiz ilçemizde eğitim ve sporun yeni merkezi olacak” dedi.

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

“ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR”

Aygün’ ün ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,” Şehrimize ve Derincemize hayırlı olsun. Sayın Bakanım sizlere çok teşekkür ederim. Şehrimize sayenizde çok güzel hizmetler yapılıyor. Önümüzdeki süreçte başka önemli müjdeleri yine bu şehre kazandıracağız. Şimdiden vatandaşlarım adına onlar içinde teşekkür ediyorum. Derince Belediye Başkanımızı bu güzel proje için kutluyorum. Gençliği yetiştirmek bu memleket için vazgeçilmezimizdir. Aklını kiraya vermeyen, memlekete söz konusu olduğunda canını feda eden nesilleri yetiştirirsek bu memleket ilelebet payidar olacak” açıklamalarında bulundu. 

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

“DERİNCE’YE HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da açılışta söz alarak, “Bu güzel tesisi derince gençliğine hayırlı uğurlu olsun. Kocaeli Türkiye’ ye kattığı değer, her zaman büyük hizmetleri hakeden bir şehir. AK Parti siyaseti son 18 yılda 1.5 milyar liralık yatırım yaptı Kocaeli’ ye. Bu son dönemde değerli bakanımız Kocaeli adına kendisine yatırımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine sunduğumuz her projeyi hayata geçirerek bizlere her zaman destek verdi. Hep birlikte gençliğimize sahip çıkacağız. Bu projeyi hayata geçiren Zeki Aygün başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

“DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ”

Yılmaz’ın ardından sözü alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise, projenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sessiz bir devrim gerçekleştirmiştir. Dünya ile yarışan bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz. Kocaeli bugün itibariyle 15 milyar TL’lik yatırım bütçesiyle yatırım alan ve vergi veren en büyük üçüncü il ve bilim teknoloji şehri olarak öne çıkıyor. Genç nüfusa göre politikaların yeterince uygulandığını görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KOCAELİ EN İYİSİNE LAYIK”

Son olarak kürsüye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ”Ülkemizin her alanda kendini ispat etmiş öncü ve güzide kentimiz olan Kocaelideyiz. Pazar günü Cumhurbaşkanımız ile anlamlı açılışlar gerçekleştirdik. O günde gördük ki Kocaeli her zaman en iyisine layık.  Amacımız sadece yarınlar değil, sadece birkaç yıl değil,  bu şanlı bayrağın ilelebet en güçlü şekilde payidar olması. Bu ülkenin en büyük umudu olan gençlerimiz için ve gençlerimizin yarınlara çok daha güçlü hazırlanmaları için fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi

“HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

Biz gençlerimizi lafla değil icraat larımızla sevgimizi gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her icraatı ile vizyonuyla hakikaten gençlerimizi her alanda destekleyen bir lider. Bizlerde onun öncülüğünde gençlerimiz için her türlü cabayı koyuyoruz. Bugün görmüş olduğumuz bu güzide tesis için Zeki Aygün başkanıma teşekkür ediyorum. Çünkü çok kısa bir sürede tamamladı bu projeyi. Bizim kaybedecek bir dakikamız yok. Önceden olduğu gibi bundan sonra da her türlü çabayı Kocaeli için göstereceğiz. Kartepe, Körfez, Darıca’da gerçekleştireceğimiz salon projelerimiz var. Bu ve buna benzer pek çok yatırımı vatandaşımız ile buluşturmak bizim için görev. Biz bu hizmetleri gerçekleştirmekten onu duyuyoruz. Gençlerimiz için her attığımız adım önemli birer kilometre taşı” dedi. 

Bakan Kasapoğlu:  “Kocaeli en iyisine layık”

12 Ağu 2020 - 15:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar