Körfez Kaymakamı, Hereke Kimya'yı ödüllendirdi

Dünyayı esir alan Covid-19 Pandemi sürecinde dezenfektan ve temizlik malzemeleri üretimi yaparak piyasadaki büyük bir boşluğu dolduran Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kimya öğretmenlerini Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN “Başarı Belgesi” vererek ödüllendirdi.

Koronavirüsle mücadele sürecinde adeta Körfez ilçemizin gururu olan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ ve Kimya Öğretmeni Turgay KOÇAK Kaymakam tarafından yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildiler.

Alan Şefi Muzaffer OĞUZ ve Turgay KOÇAK’ın Başarı Belgelerini Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN adına Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN makamında verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü OKUTAN; “Pandeminin en yoğun günlerinde kurumumuzun da dezenfektan ihtiyacını karşılayan Hereke Kimya patentli markasını alarak üretim gerçekleştiren Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin üretim gerçekleştiren kimya öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyor, gurur kaynağımız olduğunuzu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

Körfez Kaymakamı, Hereke Kimya'yı ödüllendirdi

“HEREKE KİMYA” MARKAMIZA SAHİP ÇIKAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ, “Yapmış olduğumuz çalışma nedeniyle bizleri ödüllendiren Sayın Kaymakamamıza teşekkür ediyorum. Okulumuzda güzel bir tesis kurduk. Bu süreçte her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen İl ve İlçe yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz üreterek bilgi ve becerilerini geliştirirken, aynı zamanda gelirde elde ediyorlar, harçlıklarını çıkarıyorlar. Kimya Teknolojisi Alanı olarak öğrencilerin ilgi odağı haline geldik, alanımız bir çok öğrenci tarafından tercih ediliyor, talep arttı. Bu durum meslek liselerinin asli görevlerini yapmasını da sağladı. Gerçek manada üreterek bilgi  ve beceri kazandırılması asıl hedefimizdir. Bu uğurda emeği geçen  herkese ve ürettiğimiz ürünleri tercih ederek ‘HEREKE KİMYA’ markamıza sahip çıkan kamu ve özel teşebbüslere, kişilere teşekkür ediyorum” dedi.

Körfez Kaymakamı, Hereke Kimya'yı ödüllendirdi

TONLARCA ÜRETİM GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü pandemi sürecinde okul bünyesinde döner sermaye işletmesi açarak Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi kurdular ve bu güne kadar bir çok kamu ve özel kuruma tonlarca dezenfektan ve temizlik malzemesi üretimi gerçekleştirdiler. Birçok kurumdan yoğun talep gören “Hereke Kimya” üretimlerini tam gaz sürdürüyor.

15 Tem 2020 - 08:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar