Fethiye için Jüri de halkla aynı kararı verdi

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması’nda merakla beklenen halk oylaması sonuçlarının açıklanmasının ardından, dün akşam düzenlenen kolokyum sonrası jüri de kararını açıkladı.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması’nda halk oylamasına sunulan 3 eş değer projede birinci belli oldu. Türkiye’de ilk defa uygulanan yöntemle Fethiye Caddesi’nin yeni görünümü için oy kullanan vatandaş ve esnaf 52 numaralı projeyi birinci olarak belirledi. Dün akşam internet üzerinden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında düzenlenen kolokyumda bir araya gelen jüri üyeleri de, 52 numaralı proje üzerinde fikir birliğine vardı.


İNTERNET ÜZERİNDEN KOLOKYUM


Finale kalan 3 eş değer projeyi halk oylamasına sunarak İzmit’in kalbi Fethiye Caddesi için son sözü İzmitlilere bırakan İzmit Belediyesi, 52 numaralı projenin birinci seçildiğini açıkladı. Dün akşam Başkan Hürriyet ile mimar ve mühendislerden oluşan katılımcıların bir araya geldi dijital toplantıda, üç proje masaya yatırıldı. Yapılan oylama sonucunda jüri İzmitlilerle aynı noktada buluşarak, 52 numaralı projeyi birinci seçti. Oylama sonucunda 37 numaralı proje ikinci olurken, 23 numaralı proje ise üçüncü olarak tamamladı.

Fethiye için Jüri de halkla aynı kararı verdi

15 Tem 2020 - 08:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar