Başvurular için son gün geldi!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/1) için geçtiğimiz günlerde yeni başvuru tarihlerini duyurmuştu ve son gün geldi. ALES başvuruları bugün sona erecek. İşte ALES başvuru detayları ve sınav tarihi...

ÖSYM tarafından yapılan “2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/1) için 2-6 Temmuz 2020 tarihleri arasında yeniden başvuru alınacaktır.” açıklamasının ardından geçtiğimiz günlerde başvurular başladı ve son gün geldi.

ALES BAŞVURULARINDA SON GÜN

ÖSYM'den yapılan açıklama şöyle:

* 13-23 Mart 2020 tarihleri arasında başvuruları alınan 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/1) için 2-6 Temmuz 2020 tarihleri arasında yeniden başvuru alınacaktır.

ÖSYM BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Başvurusu bulunan adaylara da sınav merkezi tercihlerini güncelleme şansı verilirken ÖSYM Başkanı Halis Aygün şu açıklamada bulundu:

* Değerli adaylarımız, 2020-ALES/1 için yeniden başvuru alınacaktır.

Ayrıca daha önce 2020-ALES/1 başvurusu bulunan adaylarımız da sınav merkezi tercihlerini güncelleyebilecektir.

Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim.

SINAV MERKEZİ GÜNCELLEME

* Adaylar başvurularını, başvurunun son günü mesai saati bitimine kadar ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden veya başvurunun son günü saat 23.59’a kadar ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden yapabileceklerdir.

* Sınava 13-23 Mart 2020 tarihleri arasında başvuru yapan adaylardan sınav merkezi tercihini değiştirmek isteyen adaylar da 2-6 Temmuz 2020 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden sınav merkezi tercihlerini güncelleyebileceklerdir.

06 Tem 2020 - 09:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar