“Arabada Sinema” bu kez Başiskele’ye konuk oldu

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Arabada Sinema” etkinliğine Başiskeleliler yoğun ilgi gösterdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için hayata geçirilen Arabada  Sinema etkinliği bu kez “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile Başiskele’de gerçekleştirildi. İlki İzmit’te başlayan etkinlikler Gebze, Körfez ve Derince, Kartepe, Kandıra ilçelerinde yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Aynı yoğunluk Başiskele’de de yaşandı. Başiskele sahilini dolduran vatandaşlar sosyal mesafe kuralları çerçevesinde açık havada film izleme keyfi yaşadı.

 

SAHİLDE SİNEMA KEYFİ

Arabalar arası sosyal mesafenin korunduğu etkinlikte Başiskeleliler keyifli bir yaz akşamı yaşadı. Sahil kenarında püfür püfür esen deniz havasında aileleriyle ve arkadaşlarıyla film izleyen Başiskeleliler, sinemaların kapalı olduğu, insanların sosyal aktivitelere ihtiyaç duyduğu bu günlerde bir nebze de olsa nefes alma imkanı buldu.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKINDAN VİDEOLU MESAJ

Film öncesi izleyicilere Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın görüntülü mesajı yayınlandı. Başkan Büyükakın, alanı dolduran vatandaşlara kontrollü sosyal hayata geçişle birlikte uyulması gereken kuralları hatırlatarak “Sevdiklerinizle beraber film izlemenin keyfini yaşayabilmeniz için Büyükşehir Belediyesi olarak araçta sinema etkinliği düzenledik” diyerek keyifli seyirler diledi. 

 

FİLMİN SESİ RADYODAN DİNLENDİ

Başiskele Sahili, Naila Kafe karşısı açık otoparka kurulan dev ekrandan, arabalarıyla alana gelen vatandaşlar, 7. Koğuştaki Mucize isimli sinema filmini izledi. Etkinlikte vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle 101.50 frekansından dinledi. Filmi izlemek için gelenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sinemanın vazgeçilmezi patlamış mısır ve su ikramında bulunuldu. Başiskele Belediyesi de çocuklara elma şekeri ikram etti.

 

26 Haz 2020 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar