Büyükakın: Hizmetlerimizde ayrım gözetmiyoruz

“Bizim bir sevdamız var. Bu kente ve Gebze bölgemize çok güzel hizmetler yapmak” diyen Başkan Büyükakın, “Gittiğimiz her yerde ayrı bir samimiyet ve ayrı bir sevgi var” dedi.

Gebze’de esnaflara bereketli işler dileyen ve taziye ziyaretleri gerçekleştiren Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, esnaflara da bereketli işler diledi. Her fırsatta halkla buluşmaya gayret gösteren, acı ve tatlı günlerinde herkesin yanında olan Başkan Büyükakın, Gebze’de ilçesinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gebzelilerin yoğun ve samimi ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “Bu sevgiye layık olabilmek için çalışıyoruz. Gebze bölgemizde haftanın en az bir gün bazen iki günü çalışmalarımız oluyor. Bir taraftan yatırımlarımızı takip ederken diğer bir taraftan da halkla gönül buluşmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

“KARŞILAŞTIĞIMIZ SEVGİ VE DUA BİZE BÜYÜK BİR ENERJİ VERİYOR”

Gebze Barış Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde asansör boşluğuna düşerek yaşamını kaybeden Nazlı Zehra Öz’ün babası Zülfikar Öz’e, Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ayan’ın annesi Fikriye Ayar’ın vefatı ve Kartallar Boya’nın sahibi İsa Kartal’ın amcası Veysel Kartal’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretlerinde bulundu. Sultanorhan Mahallesi başta olmak üzere kent merkezinde ki esnaflara da bereketli işler dileyen Başkan Büyükakın’a, Metro projesi başta olmak üzere ulaşım yatırımları için teşekkür eden Gebzelilere, “Bizim bir sevdamız var. Bu kente ve Gebze bölgemize çok güzel hizmetler yapmak. Bir saniye dahi duracak zamanımız yok. Halkımızla buluşmalarımıza çok önem verirken Gebze’miz için ulaşım yatırımlarına büyük hassasiyetle devam ediyoruz. Bölgemizin beklediği projeleri bir bir hayata geçirirken bugünkü gibi karşılaştığımız sevgi ve dua bize büyük bir enerji veriyor” şeklinde konuştu.

 

“SADECE HALKIMIZIN MUTLULUĞUNU İSTİYORUZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve AK Parti ilçe teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, vatandaşımızın iyi ve acı dolu günlerinde yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Büyükakın, “Bugün bir kez daha bizlere ifade edilen güzel sözlere ve güvene cevap verebilmek için her daim çalışıyoruz. Tevazu ve gayretle hizmetlerimizi yaparken şunu da asla unutmuyoruz. Kocaeli’de ki herkesin ve her kesimin başkanıyız. Ayrım gözetmeden hizmetlerimizi götürüyoruz. Herkesin başkanı olarak bu anlayıştan asla taviz vermiyoruz. Halkımızın talep ve önerilerine yerinde cevap verebilmek için mesai mefhumu gözetmeden yolumuza koşarak devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“MİLLETİMİZLE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Sadece hizmetlerimize konsantre olduk ve sadece halkımızın mutluluğunu istiyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Halkımız mutluysa bizlerde mutluyuz. Kentimizin eksiklikleri tek tek çözerek  “Mutlu Şehir Kocaeli” hedefi için milletimizle yol yürümeye devam edeceğiz” dedi. Gebze Metrosu başta olmak üzere OSB’lere giden ulaşım hatlarında yapılacak büyük yatırımların çok önemli olduğunu da söyleyen Başkan Büyükakın,  “İnsanımızın bu hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmelerinden dolayı çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi’nin attığı her yatırım da vatandaşımızın rızasını kazanmak var. Sosyal projelerden fiziki projelere kadar her alanda ki yatırımlarımız “Mutlu Şehir Kocaeli” hedefine uygun bir anlayışladır” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

11 Haz 2020 - 21:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar