Kocaeli Üniversitesi 214 hemşire alacak

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere 214 hemşire alınacak.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla sözleşmeli personel alınacak. Konuyla ilgili ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 2 Sağlık Fizikçisi, 6 eczacı, 214 hemşire, 1 Fizyoterapist, 15 sağlık teknikeri, 6 Röntgen Teknisyen, 2 labornat ve 10 diğer sağlık personeli alımı yapılacak.  

BAŞVURULAR ONLİNE

KPSS puanı ile alınacak olan adayların, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde basvuru.kocaeli.edu.tr internet adresinden online olarak başvuru formunu doldurmaları gerekmekte. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

20 May 2020 - 09:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar