İzmit Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan özel çocuklara pasta

İzmit Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle doğum günü olan özel çocuklara pasta hediye etti

İzmit Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Engelliler Haftası nedeniyle İzmit'teki 167 ailede yaşayan engelli bireylere yaş pasta götürdü.Bu anlamlı ziyareti ssosyal medya hesabından paylaşan İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir şu ifadeleri kullandı:

"Çok özel ve güzel vatandaşlarımızın sevincine ortak olmak, sorunlarının çözümüne yönelik sosyal duyarlılık bilincini artırmak ,engelleri aşabilen bu insanların bakışları, dokunuşları, sözleri ile anlatmak istediklerini anlayabilmek için bir kez daha bütün imkanlarımızı ve yüreğimizi ortaya koyma zamanıdır.Engellilerimizin sorunlarına karşı herkesin duyarlı olduğu,onların önündeki engellerin kalktığı bir dünyayı hepbirlikte kurabiliriz.Herkesin engelli adayı olduğunu unutmadan, içimizdeki engelleri aşarak bize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmek,insanlık görevimizdir.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle;


ŞİMDİ VEFA ZAMANI dedik ve İzmit İlçemizdeki 167 ailede yaşayan engelli bireylerimize İzmit Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu organizesiyle birer yaş pasta götürdük..
Doğum günleri bu hafta olan 5 engelli çocuğumuz ayrıca ziyaret ederek yaş pasta ile doğum günlerini kutladık.
Maddi durumlarının çok iyi olmadığı değerlendirilen sözkonusu 167 aileye aile başı 750 TL ( toplam 125 250 TL) nakit yardımı yaptık.
Herkese engelsiz bir yaşam temennisiyle;
selam,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
#AsılEngelSevgisizliktir #EngellilerHaftası"

İzmit Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan özel çocuklara pasta

16 May 2020 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar