Masa tenisi faaliyetleri 1 Haziran'a ertelendi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerini 1 Haziran'a erteledi.

Masa Tenisi Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Federasyonumuz Yönetim Kurulu 23 Nisan 2020 tarihinde telekonferans yoluyla yapmış olduğu toplantıda, COVID-19 virüsü nedeniyle daha önce 01 Mayıs 2020 tarihine kadar ertelenen Federasyonumuz faaliyetleri ile ilgili erteleme kararını görüşmüş olup, söz konusu ertelemenin 01 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmasına karar vermiştir. Ülkemizde COVID-19 virüsü ile ilgili gelişmeler takip edilecek, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da talimatlarına göre Federasyonumuz faaliyetleri ve liglerin durumu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde gerekli açıklamalar yapılacaktır."

25 Nis 2020 - 14:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar