Minareler ay yıldızla donatıldı

Kartepe Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde bulunan camileri Türk Bayraklarıyla süsledi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri toplu etkinlikler gerçekleştirilemiyor. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile 23 Nisan’da başlayacak şekilde 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da evlerde kutlanacak.

 

KARTEPE’NİN MUHTEŞEM ÇOCUKLARI 21.00’DE BALKONLARDA BULUŞALIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın talimatı ile 12 bin adet Türk Bayrağı vatandaşa dağıtılırken, 32 mahalleye 200 adet, cadde ve sokaklara 700 adet, 85 camiye ise toplam 344 adet Türk bayrağı asıldı. Covid-19 önlemleri kapsamında resmi tören ve kutlamaların yapılamayacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın katılımıyla Kartepe’de Arslanbey Ataşehir Mahallesi’nde kutlanacak.

 

KOCAMAN’DAN ÇAĞRI

23 Nisan saat 21.00’de sembolik olarak kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı gönülden kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en kıymetlilerimize armağan ettiği bu özel bayramın 100. yıldönümünü, daha büyük bir coşku ve daha yüksek bir sesle kutlamak için 7’den 77’ye tüm aile fertlerimizle birlikte akşam saat 21:00’de balkonlarımızdan İstiklal Marşımızı hep birlikte okuyarak milli birlik ve beraberliğimize ortak olmaya davet ediyorum. 100’nüzün güldüğü nice bayramlara çocuklar” ifadelerini kullandı.   

22 Nis 2020 - 17:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar