Vatandaşın telaşı mini pazar açtırdı

Korona virüsle mücadele kapsamında bu gece uygulanmaya başlayan sokağa çıkma yasağı telaşı virüsü unutturarak pazar tezgahı açtırdı

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı sokmağa çıkma yasağı genelgesinin ardından vatandaş sokağa döküldü.48 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağı haberini duyan vatandaşlar market, büfe ve fırın önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.Yiyecek stoğu yapmak isteyen vatandaşlar sokaklarda kalabalıklar halinde alışveriş yapmak zorunda kalınca sosyal mesafe kuralını da unuttular.

TEZGAH AÇTI

Bu manzaralar arasında ilginç bir görüntü de İstanbul Kağıthane'de yaşandı. 2 gün sürecek Sokağa çıkma yasağı telaşı bir mahalle arasında pazarcı tezgahının açılmasına neden oldu. Durumdan yararlanan pazarcı esnafı da kamyonetinde hemen tezgah açarak  satış yapmaya başladı. Sebze ve meyve almak isteyen vatandaşlar da araçlarıyla pazar tezgahına yanaşıp virüs yokmuş gibi alışveriş yaptılar.

11 Nis 2020 - 01:12 İstanbul- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar