Marketlere tebligat iletildi, afiş asıldı

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren 121 markete tebligatta bulundu.

Covid-19 önlemleri kapsamında ekipler çalışmalarına devam ediyor. Önlemler devam ederken İçişleri Bakanlığı tarafından marketler için yayımlanan genelge 121 iş yerine asılarak tebliğ edildi.

ONDA BİRİ KADAR OLACAK

Zabıta ekipleri tarafından yapılan tebligatta; Genelgeye göre, il ve ilçelerde tüm marketler 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Market içindeki en fazla müşteri sayısı, depolar ve idari bürolar hariç olmak üzere müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın onda biri kadar olacak. Tüm marketler, hizmet alanı büyüklüğüne göre içeride bulunabilecek maksimum müşteri sayısını market girişlerine asarak ilan edecek.

AFİŞLER ASILACAK

İçeride belirlenen sayıda müşteri bulunması için gerekli tedbirler alınacak. Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içerden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak. Marketler aynı zamanda içeriye girmek için bekleyen müşterilerin en az bir metre mesafe ile beklemeleri gerektiğini sürekli hatırlatacak, market girişinde görülecek şekilde bu hususu belirten afiş asılacak.

Marketlere tebligat iletildi, afiş asıldı

"UYARILARIMIZ DEVAM EDECEK"

Bu tebligatın iş yeri sahiplerine iletildiğini ve afişlerin asıldığını belirten Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Covid-19 önlemleri kapsamında çalışmaktadırlar. İlçe genelinde denetimlerimiz ve uyarılarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.  

Marketlere tebligat iletildi, afiş asıldı

31 Mar 2020 - 10:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar