KOÜ Hayvan Dostları Kulübü'nden mama desteği çağrısı

Kocaeli Üniversitesi Hayvan Dostları Kulubü Umuttepe'deki hayvan dostlarını beslemeye devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Kulübü dostları kurulduğu günden beri Umuttepe Kampüsü'nde bulunan hayvanların beslenmeleri ve sağlıklarıyla yakından  ilgileniyor ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile Kocaeli'de de eğitime ara verildiği için önceden yemeklerden kalanlar ile de beslenen kampüs içerisindeki hayvan dostlar artık sadece mama ile beslenebiliyor.

Kulübün memleketine gidemeyen gönüllü üyeleri  de salgına rağmen hayvan dostları ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşım yapan gönüllü üyeler,"Beslemelerimiz son hız devam edecek. Burada memlekete gitmeyip gönüllü olarak kalan arkadaşlarımız dostlarımıza mama dağıtıp onların sağlıklarıyla ilgileniyorlar. ? Lütfen onları unutmayın ve bizlere destek olun. Uzun bir süre mamayla besleme yapacağız gibi duruyor. Mama göndermek isterseniz profilimizde link var.Patifood Mama Kumbarası -> Kocaeli -> KOÜ Hayvan Dostları" ifadelerini kullanarak mama desteğinde bulunmak isteyenler için destek çağrısında da bulundu.

KOÜ Hayvan Dostları Kulübü'nden mama desteği çağrısı

25 Mar 2020 - 10:35 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Melisa Uyanık - Yine harika bir konuya değinip bilinçlendirme yapmışsınız?

Yüreğinize sağlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 13:44

Kocaeli Haber

Oyunlar