Taşdemir, "İçeriği boş bir saplantı siyaseti"

CHP'li Engin Taşdemir, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, geçtiğimiz günlerde eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'nın paylaşımına gönderme yaptı. 

NE OLMUŞTU?

CHP eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, "O değil de CHP camileri kapattırdı diyenler camileri kapamak zorunda kaldılar ya. Gelde Allah'ın hikmetine inanma. O yüzden uyduruk yalanlara itibaren etmeden dönemin şartlarını bakıp ne niçin nasıl yapılmışa bakarak yorumlanmalı hayat..unutma yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin" ifadelerini kullandı. Küçükkaya'nın paylaşımı birçok kesim tarafından eleştirildi. 

Taşdemir,

"BOŞ BİR SAPLANTI"

Küçükkaya'nın paylaşımına gönderme yapan Taşdemir, “ Korona virüs üzerinden siyaset yapmak tamamen içeriği boş bir saplantı siyasetidir. Cami niye kapatıldı, alkollü mekânlar neden kapatıldı vb. tüm söylemler sadece ve sadece içeriği boş gereksiz kutuplaşmalar yaratmaktadır. Ortada küresel dünyayı etkileyen ciddi bir virüs ile karşı karşıyayız. Şu an bilimi dinlemek, belki de en doğrusu" şeklinde konuştu.

Taşdemir,

17 Mar 2020 - 17:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar