AVM'lere korona kararı

Tüm Türkiye'deki AVM'lere korona virüs ayarı. AVM'lere giriş çıkış saatleri değiştirildi, açık kalma süreleri tam 4 saat kısaltıldı

Türkiye'de tespitinin ardından koronavirüs nedeniyle kent genelinde güvenlik önlemleri alındı. Tüm ülke genelinde alışveriş merkezlerine giriş ve çıkış saatleri değiştirildi. Saat 10.00 ile 22.00 arasında açık olan AVM'lerin saatlerinde değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemeye göre artık AVM'ler ikinci bir emre kadar 12.00'da açılıp akşam 20.00'da kapanacak.

"DİDİK DİDİK TEMİZLENİYOR"



Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş'ın açıklamasında, "İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa  özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz" ifadeleri yer aldı.

14 Mar 2020 - 13:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar