Yurdagül, “Geçmişi bir kenara bırakacağım”

CHP İl Gençlik Kolları bugün gerçekleşecek olan kongreyle yeni il başkanını seçecek. Kongrede Avukat Salih Zeki Karakadılar ve Dilşat Hasret Haczeyni başkanlık için yarışacak.

CHP’de geçtiğimiz hafta tamamlanan İl Kongresi’nin ardından İl Gençlik Kolları Kongresi de bugün Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Mevcut başkan Emre Andız’ın yaş haddinden ötürü tekrar aday olamadığı kongrede mevcut il gençlik kolları yönetiminde görev alan Salih Zeki Karakadılar ve rakibi Dilşat Hasret Haczeyni gençlerin yeni lideri olmak için mücadele edecek. 323 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 17 asil yönetim, 16 yedek yönetim ve 13 kurultay delegesi seçilecek. Kongreyi İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın kurultay delegesi ve Gençlik Kolları eski İl Başkanı Ozan Aksu yönetecek.

PARTİLİLER BULUŞTU


Partililerin yoğun ilgi gösterdiği İl Gençlik Kolları Kongresi’ne mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız başta olmak üzere adaylar Salih Zeki Karakadılar ve Dilşat Hasret Haczeyni, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, eski Milletvekili Bekir Yurdagül, İl Başkanı Harun Yıldızlı, eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile diğer ilçe başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, ilçe gençlik kolları başkan ve üyeleri ile partililer katılım sağladı. Kongrede konuşan eski Milletvekili Bekir Yurdagül, “Tüm kentle birlikte partimizi iktidara taşıyacağımız mücadele başlıyor. Harun Yıldızlı’nın önderliğinde birlikte başaracağımıza sonsuz inancım var. Yönetime gelen arkadaşlarımız da kendilerine empoze edilecek her şeyi elinin tersiyle iterek partimize yakışan şeyi yapacaktır. Geçmişi bir kenara bırakacağım. Partimizin büyümesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“GEÇMİŞİ BİR KENARA BIRAKACAĞIM”


“Kadının korunamadığı bir ülkede 8 Mart ne kadar kutlanabilir bilmiyorum” diyerek sözlerine başlayan eski Milletvekili Bekir Yurdagül, “Geçen haftaki il kongresiyle birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Geçmişi bir kenara koyuyoruz. Tüm kentle birlikte partimizi iktidara taşıyacağımız mücadele başlıyor. Harun Yıldızlı’nın önderliğinde birlikte başaracağımıza sonsuz inancım var. Yönetime gelen arkadaşlarımız da kendilerine empoze edilecek her şeyi elinin tersiyle iterek partimize yakışan şeyi yapacaktır. Geçmişi bir kenara bırakacağım. Partimizin büyümesi için elimizden geleni yapacağız. CHP’de örgütlerde görev yapmak çok zordur. Sayın Cengiz Sarıbay bu görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Bundan sonra da kol kola üzerimize düşeni yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

“TEZGAHLANAN SALDIRI”


Devamında Yurdagül, “ CHP geçen hafta mecliste bir planlı saldırıyla karşı karşıya kaldı. Bu kavga değil. Bir algı yaratılmaya çalışılıyor, bu saraydan tezgahlanan saldırıdır. Eğer siz kötü söz duymak istemiyorsanız dilinize dikkat edeceksiniz. Gençler büyüklerinizin olumsuzluklarını örnek almayınız. Aklınızla hareket edin. CHP’nin size ihtiyacı var. Ama önce kendimiz donanımlı olacağız. Bundan sonraki süreçte yeni seçilen arkadaşımızla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

08 Mar 2020 - 13:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar