Harun Yıldızlı resmen başkan

1 Mart Pazar günü yapılan CHP İl Kongresi'nde yeni İl Başkanı olarak seçilen Harun Yıldızlı, bugün mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongrede eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yeni seçilen İl Başkanı Harun Yıldızlı'ya koltuğu devretti. Yıldızlı 322 oy alarak CHP'nin yeni il başkanı olurken, rakipleri olan Hikmet Erenkaya 256, Bozkurt Uslu ise 28 oy aldı.

Harun Yıldızlı resmen başkan

"KUTUPLAŞTIRMAMALIYIZ"

CHP'nin seçilmiş yeni İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün Kocaeli Adliyesi'ne giderek mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı. Mazbata törenine Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı başta olmak üzere İzmit Belediye Başkan Vekili Hakan Tanta, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, ilçe başkanları ile birçok partili katıldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Yıldızlı, “Buruk bir havada geçirdiğimiz il kongresine katılım çok yüksekti, hepinize teşekkür ediyorum. Her gün ayrı şehit haberi geliyor. Buruk bir dönem yaşıyoruz. Tebrik için arayanlara yetişemedim, bu arkadaşlarımdan, ağabeylerimden basın önünde özür diliyorum. Kongre sürecini birlikte nezih şekilde geçirmemize sebep olan Hikmet ve Bozkurt ağabeylerime de teşekkür ediyorum. Dilimizden sevgi dilini bırakmamalı, kutuplaştırmamalıyız. Yerelde ve genelde iktidar yürüyüşümüz için beraber partiye yürüyelim diyorum” şeklinde konuştu. 

06 Mar 2020 - 10:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar