Toyota ‘Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’ başlıyor

Toyota tarafından düzenlenen Hayalimdeki Araba Resim Yarışması başlıyor.

BAŞVURULAR 13 MART’A KADAR

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Toyota tarafından organize edilen etkililiğin duyurusunu yaptı. Çocuklar için yapılan etkinlikleri ile sektörün önde gelenleri arasında ilk sıraya yerleşen Toyota, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara ikinci bir bayram daha yaşatmaya hazırlanıyor. Toyota’nın düzenlemiş olduğu “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” başlıyor! 15 yaşın altındaki tüm çocuklar hayallerindeki arabayı resmederek 13 Mart 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

ÖZEL KATEGORİ EKLENDİ

Türkiye’deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) düzenlenen yarışmaya, bu sene engelli ve özel eğitim öğrencileri kategorileri de eklendi. Bu beş kategoride ilk üçe giren resimlerin sahipleri birbirinden değerli ödüller kazanacak. Yarışmanın sonuçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açıklanacak. Çocuklar ikinci bir bayram yaşayacak.

KATILIM ŞARTLARI

Türkiye'de ikamet eden 15 yaş altındaki tüm çocuklar yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya katılacak eserlerin A3 kağıt boyutunda veya tabloid boyutta olması tavsiye edilir. A4 boyutundaki çalışmalar da kabul edilecektir. 400mm x 550mm boyutundan büyük ve A4 boyutundan küçük çalışmalar (Ör. A5 gibi kağıt boyutlarına çizilen eserler) değerlendirilmeyecektir. Paspartu kullanılmaması önemle tavsiye edilir.

BİLGİSAYAR KULLANILMAYACAK

Eserlerin el çizimi ve bir arka plana sahip olması esastır. Eserler dijital olarak yaratılmış olmamalıdır. Bilgisayar kullanılarak oluşturulan çalışmalar değerlendirilmeyecektir. Eserler kolaj, dekupe veya ayrı resimleri birleştirme/yapıştırma çalışmaları olmamalıdır. Her türlü kağıt cinsine müsaade edilmektedir ve istenilen resim malzemesi (karakalem, sulu boya, renkli kalemler, pastel boya, vs. de dahil olmak üzere bütün boyalar) kullanılabilir.

Toyota ‘Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’ başlıyor

02 Mar 2020 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar