Hürriyet'in adını kullanarak dolandırıcılık yaptılar

İzmit Belediyesi bir açıklama yayınlayarak, Belediye ve Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin isimlerini kullanarak yardım, para ve burs talep eden şahıslara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı

İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada; “Son günlerde İzmit Belediyesi, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin isimleri kullanılarak bazı işyerlerinden bağış ve burs talep edildiğini, hatta haksız kazanç sağlamak amacıyla belediye içerisinde iş takibi yapılarak haksız kazanç sağlanmaya çalışıldığını öğrendik. Vatandaşlarımızı bu tür dolandırıcılara karşı uyanık ve duyarlı olmaya çağırıyor, bu tür olaylara maruz kalınması durumunda şikâyetlerini mutlaka belediyeye ve adli mercilere bildirmelerini önemle rica ediyoruz” denildi.

27 Şub 2020 - 10:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar