Kocaeli beyaza büründü

Kocaeli'de dün akşam başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. 

Kocaeli’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, aralıklarla devam ediyor.  İzmit Umuttepe bölgesinde kar kalınlığı yaklaşık 20 santimetreye ulaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Karayolları ekipleri gece boyunca yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Kocaeli beyaza büründü

SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Belediye ekipleri duraklar ile üst geçitlerde biriken karları da temizledi. İzmit Kent Ormanı’nda ise vatandaşlar kartopu oynayıp, yürüyüş yaparak kar yağışının keyfini sürdü. Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe'de ise kar kalınlığı 1 metre 43 santimetreye ulaştı. Jandarma ekipleri, kar lastiği ve zincir takmayan araç sürücülerini uyardı.

Kocaeli beyaza büründü

08 Şub 2020 - 11:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar