Kartepe'ye şehit ateşi düştü

Van Bahçesaray’da meydana gelen çığ felaketinde arama kurtarma çalışmalarına katılan 26 yaşındaki Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz şehit oldu.

Van Bahçesaray Karakolunun 33. Kilometresinde önceki akşam 17.00 sıralarında üzerine çığ düşen minibüste bulunan 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 6 kişi ise sağ olarak kurtarılmıştı. Minibüste olduğu değerlendirilen ve sabah saatlerinden itibaren devam eden 2 kişiyi kurtarma çalışmaları sürdürülürken ikinci defa çığ düştü. Düşen çığın altında kalan ve aralarında güvenlik görevlileri ve arama kurtarma ekiplerinin de bulunduğu 26 kişi yaşamını yitirirken 53 kişi ise yaralandı. İlk bilgilere göre çığ altında araçlar ve kurtarma ekibinin kaldığı bildirildi. Çığ faciasından bazı kurtarma ekibi görevlileri ve bölgeye desteğe giden vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtulurken, arama kurtarma çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği belirtildi.

ACI HABER BABA EVİNE VERİLDİ


Arama kurtarma çalışmaları esnasında meydana gelen ikinci çığ felaketinde bölgede görevli olan Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün de şehit olduğu bilgisine ulaşıldı. Kartepe İbrikdere Mahallesinde ikamet eden emekli sigortacı Selahattin Karagöz ile ev hanımı Havva Karagöz’ün 3 çocuğundan biri olan Fatih Karagöz’ün bir süredir Van’da görevde olduğu öğrenildi. Acı haber Karagöz ailesinin yaşadığı baba ocağına verilirken ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Şehit Karagöz’ün cenazesinin tamamlanan işlemlerinin ardından düzenlenecek olan askeri törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Kartepe'ye şehit ateşi düştü

05 Şub 2020 - 19:02 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar