İzmit Belediyesi 100 TL'ye dernek lokali kiraladı

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından belediyeye ait 1 adet yerin pazarlık usulü ile ihalesi gerçekleştirildi.

DERNEK LOKALİ KİRALANDI

Emlak İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan belediyeye ait 2 adet yerin pazarlık usulü ile kiraya verilmesi ihalesi encümende gerçekleştirildi. Kulfallı Köyünde yer alan iş yeri alanına talep oluşmadı.  Şahinler Mahallesi Çiftlik Mevkinde yer alan yapının 1. Katındaki Dernek Lokali ise 3 yıl süreyle Şahinler Divanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından aylık 100 TL bedel ile kiralandı.

İzmit Belediyesi 100 TL'ye dernek lokali kiraladı

03 Şub 2020 - 14:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar