İlyas Şeker, "Çanakkale’ye gönderseydin bari mübarek kadın”

AK Parti 106’ncı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İzmit Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen il danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Fikri Işık, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Sami Çakır, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, eski Milletvekillerinden Cemalettin Lafçı ve Eyüp Ayar, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca eski Belediye Başkanı Şükür Karabacak, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

“GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

Milletvekilleri adına konuşan İlyas Şeker,

Samimi olarak söylüyorum salonda iğne atın yere düşmez. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. 1999’da depremi yaşadık, o gün adeta bir kıyamet gibiydi. Elazığ depremi olduğu akşam 3 bakanımız oraya teşrif ettiler. Cumhurbaşkanımız da bölgeye intikal ederek deprem noktasını yerinde inceledi. İnsanların acılarını azaltmaya çalıştılar. AFAD Kızılay ve diğer STK’lara teşekkür ediyorum. Türkiye depreme hazırlıklı olduğunu gösterdi. Hazırlıklı olmamız ve çalışmamız önemli bir olaydır. Bayrağımıza karşı yapılan saldırıyı lanetleniyor ve kınıyoruz” şeklinde konuştu.

“YIKILMAYACAĞIZ”

“Biz çevremizde olanlara kayıtsız kalamayız” diyen Şeker, “Suriye’de Libya’da mazlumların yanında oluyor ve sınırlarımızı koruyoruz. Biz güçlü bir ülkeyiz. AK Parti olarak teşkilatlarımız güçlü olduğu sürece ve başımızda Recep Tayyip olduğu sürece yıkılmayacağız. Belediyelerimiz, hükümetimiz çalışıyor. Hükümetin de Kocaeli bölgesinde yaptığı çalışmalar var. Kuzey Marmara Otoyolu yılsonuna kadar açılmış olacak. Güney Anadolu Otoyolu proje çalışması da devam ediyor. Kandıra yolu ihalesi de 15 Şubat’a kadar çıkmış olacak. Bu çalışmaları Ankara’da takibe devam ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızdan memnunuz. Her katıldığımız programlarda akşama kadar dolu dolu programlar yapıyorlar. Ellibeş’in başkanlığında tüm kongrelerimiz tamamlanacak. Emekleriniz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“ÇANAKKALE’YE GÖNDERSEYDİN BARİ”

“Ülkemizin etrafı kaynıyor” diyen Şeker, “Ama biz güçlü bir ülkeyiz, hepsinin hakkından geleceğiz. AK Parti olarak hep birlikte olduğumuzda kim gelirse gelsin fark etmez. Ülkemizde yaşanan olaylar var, muhalefetin söyledikleri var. Bu insanlar kendi yalanlarına inanıyor. Araştırma cahilleri, insan bir açar bakar. Bunların sorunu dedeleriyle alakalı, geçmişlerini bilmiyorlar. Biri çıkıp diyor ki Büyükşehir bu kadar faize rağmen bir yandan da gezilere gidiyorlar’ diyor. İzmit Belediyesi gelir gelmez yaptığı ilk uygulama Büyükşehir çalışmasını kopya ederek gezi programı düzenlemek. Çanakkale’ye gönderseydin bari mübarek kadın. Fatma Kaplan Hürriyet şunu bilsin ki Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de bütün insanlarımızın ihtiyaçları olan günlük hizmetleri yapmıştır. Onların hizmet gibi bir derdi olmadığı için böyle yapıyorlar. Kuzey Marmara Otoyolu yılsonuna kadar hizmete açılmış olacak. Kandıra yolu ihalesi 15 Şubat tarihine kadar gerçekleştirilecek. Güney Anadolu Otoyolu proje çalışmaları ise devam ediyor. Bu çalışmaları Ankara’da takibe devam ediyoruz. Bu birliktelikle Kocaeli’de hizmete devam edeceğiz. Ellibeş’in başkanlığında tüm kongrelerimiz tamamlanacak. Emekleriniz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

01 Şub 2020 - 12:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar