26 yıl hapis cezası ile aranan firari kahvede yakalandı

İzmit’te işlediği 4 ayrı uyuşturucu madde ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 26 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şüpheli, bir kahvehaneye düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği İnfaz kısım ekipleri 4 ayrı uyuşturucu madde ticareti suçundan aranan ve hakkında toplamda 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. (31) isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan çalışmalarda evine gitmediği belirlenen A.A.’nın öz abisi O.A. ile görüştüğünü tespit eden ekipler, şahsı takibe aldı. Ağabey O.A.’nın İzmit Tavşantepe Mahallesinde bulunan bir çay ocağında zanlı A.A. ile görüştüğünü tespit eden ekipler çay ocağına baskın düzenleyerek zanlıyı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan A.A. tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Kocaeli Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28 Oca 2020 - 15:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar