Muhtarların yeni başkanı Kadir Kızıl oldu

Veliahmet mahalle Muhtarı Kadir Kızıl ve Balören Mahalle Muhtarı Ahmet Demir’in yarıştığı İzmit Muhtarlar Dernek Başkanlığı seçimini Kadir Kızıl kazandı.

İzmit Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kongrenin Divan Başkanlığını İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol yaparken divan başkan yardımcılıklarını ise Erol Uyguç ve Tuğçe Akkuş üstlendi. Seçimde İzmitli 40 muhtar oy kullandı. İzmit Kent Konseyi salonunda yapılan kongrede Veliahmet Mahalle Muhtarı ve mevcut dernek başkanı Kadir Kızıl 22 oy ile İzmitli muhtarların yeniden başkanı seçildi.

Muhtarların yeni başkanı Kadir Kızıl oldu

"HEPİMİZ BİRİZ"

Seçim öncesi tüm muhtarların ortak arzusu tek liste halinde seçim yapılması yönünde olsa da her iki aday da geri adım atmadı. 40 muhtarın oy kullandığı seçimde 22 oy alan İzmit Veliahmet Muhtarı Kadir Kızıl, İzmitli muhtarların yeniden başkanı olurken diğer aday olan Balören Muhtarı Ahmet Demir’in listesi 17 oyda kaldı. Örnek bir arkadaşlık ve dayanışma sergileyen İzmit’li Muhtarların seçimi adeta bir bayram havasında geçti. Seçim sonrası birbirlerini tebrik eden mahalle muhtarları, “Bizlerin ayrı gayrısı yoktur hepimiz bir ve beraberiz. Kimse bizden seviyesiz bir davranış beklemesin" ifadelerini kullandı.

Muhtarların yeni başkanı Kadir Kızıl oldu

KADİR KIZIL YÖNETİMİ

Asil Üyeler: Kadir Kızıl, Nilgün Düzen, Çetin Ersoy, Mustafa Yaman, Yunus Arıcan.

27 Oca 2020 - 10:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar