Başiskele TIR parkında çalışmalar hız kazandı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, göreve başladığından itibaren seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Başkan Özlü'nün seçim beyannamesinde de yer alan Başiskele'de sanayi kuruluşlarının bulunduğu lokasyonlara TIR Park alanları kazandırma projesi için Başiskele Belediyesi çalışmalara hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ovacık Mahallesi Cevher Sokak ve Mimar Sokak arasında kalan ve yaklaşık 26 dönüm alanda yoğun bir çalışma temposunda çalışmalarını sürdürüyor.   

Başiskele TIR parkında çalışmalar hız kazandı

JİLETLİ TEL İLE ÇEVRİLDİ

Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında kotlama, dolgu ve stabilize çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. TIR şoförleri için sosyal alanların da planlandığı TIR Parkı'nda çay ocağı, güvenlik kulübesi, duş alma yerleri ve WC'ler de bulunacak. İşletmesi Başiskele Belediyesi tarafından yapılacak TIR Parkı'nın etrafı jiletli tel ile çevrilecek ve güvenlik kameralarıyla 7 gün 24 saat izlenecek.

Başiskele TIR parkında çalışmalar hız kazandı

24 Oca 2020 - 08:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar