Öncü Gençlik’ten büyük başarı

2015 yılında Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği bünyesinde kurulup Futbol, Tekvando, Karate, Geleneksel Okçuluk, Bisiklet, Güreş başta olmak üzere 10 branşta 800 sporcusuyla faaliyet gösteren, Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için birçok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, yeni başarılar elde etmeye devam ediyor

Ümraniye Belediyesi 4. Geleneksel Türk Okçuluğu Salon Sarışması’na, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü katılım gösterdi. Yarışmada genç erkekler kategorisinde olan sporcu Muhammed Ali Temel 1’inci oldu. Kulüp bünyesinde 2015 yılından bu yana devam eden Geleneksel Türk Okçuluğu branşında 6 antrenör ile okullarda ve spor salonlarında ve STK’larda hizmet veriyor. Bin sporcu ise aktif anlamda kurslardan yararlanıyor.

Öncü Gençlik’ten büyük başarı

TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINDA

18-23 Ocak 2020 tarihinde Ankara’da yapılan 2700 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mahbube Mehlika Tozlu 46 kg da Türkiye 3’üncüsü oldu. Kocaeli Öncü Sporlu sporcu, 3-5 Şubat tarihinde İstanbul’da yapılacak olan uluslararası Turkish Open müsabakasına Türkiye Taekwondo Milli Takım adına yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Öncü Gençlik’ten büyük başarı

23 Oca 2020 - 17:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar