Denizciliğe yeni bir pencere: Marmara Boat Show

Kocaeli, tarihinin ilk denizcilik fuarına ev sahipliği yapacak. İnterteks Fuar Alanı’nda 4 gün sürecek olan etkinlik için geri sayım başladı.

Marmara Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı “Marmara Boat Show”, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin katkılarıyla çarşamba günü kapılarını açacak. Son yıllarda bir fuar kenti olma iddiası taşıyan Kocaeli, kent tarihinin önemli fuarlarından birine kapılarını açacak. Yalnızca Marmara bölgesi ya da Türkiye değil, denizcilik alanında dünyanın en önemli firmalarını bir araya getirecek olan Marmara Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı “Marmara Boat Show”, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin katkılarıyla çarşamba günü kapılarını açacak.  Fuar, 22-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak.

FUARCILIK KENTİ KOCAELİ 

Bir liman, deniz, turizm ve fuarcılık kenti olan Kocaeli’nin bu yöndeki vizyon ve misyonunu geliştirme amacı taşıyan, denizciliğe yeni bir pencere açma hedefi taşıyan Marmara Boat Show, Kocaeli’nin deniz alanında markalaşmasına katkı sağlamak istiyor. Kocaeli’nin denizle daha çok iç içe olup yeni nesillere denizin öneminin kavratılması hedefinin de öncelik tutulduğu fuarın Türkiye çapında büyük yankı uyandırması bekleniyor.

HAYALLERDEKİ TEKNELER

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Marmara Boat Show’da hedef 40 bin ziyaretçi. 5 gün boyunca açık olan fuarda, birçok yerel ve uluslararası markanın gelecek yılki yeni sezon ürünlerini ilk defa görücüye çıkaracak. Fuarda, tekne sahibi olmak isteyenler ya da teknelerini değiştirmek isteyen alıcılar, hayallerindeki tekneleri görecek. Öte yandan içten ve dıştan takmalı deniz motorlarının 2020 modelleri de ilk kez bu fuarda sergilenecek.

Denizciliğe yeni bir pencere: Marmara Boat Show

ENDÜSTRİYE HAKİM OLAN FİRMALAR

Tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, motorlu tekne, yelkenli tekne, marinalar ve donanımları, tekne tekstil ve aksesuarları, motor ve ekipmanları, su sporları donanımları, şişme bot ve kanolar, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, alternatif sporlar, deniz turizmi ve charter firmaları, havalandırma, ısıtma, soğutma sistemleri, güvenlik ve alarm sistemleri, elektronik cihaz ve donanımların sergileneceği fuar, ilgili dernek ve kuruluşlar gibi tüm endüstriye hakim olan geniş bir katılımcı firma profilini ağırlayacak.

ÜCRETSİZ ZİYARET EDİLEBİLECEK

Eş zamanlı olarak Marmara Camp/Caravan Show’a ev sahipliği yapacak olan organizasyon Marmara’daki macera ve doğa tutkunları için cazibe noktası olacak. 50 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenecek olan fuarı, öncelikle çevre illerden ve bölgeden, bununla birlikte ülke genelinden ve özellikle yurt dışından deniz ve denizcilik ile ilgili herkesin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda her bütçeye uygun deniz ekipmanları bulunurken, geniş bir katılım hedefleniyor. Deniz, doğa ve sporseverlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek organizasyona, tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek.

20 Oca 2020 - 14:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar