Bilgi Köprüsü’nde karne heyecanı!

İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak’ta faaliyet gösteren ve ilimizde Montessori eğitimini ilk uygulayan kurum Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulunda minikler karnelerini aldı, yarıyıl tatiline ‘merhaba’ dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısında ilk kez karne alan minikler de vardı. Onların ve ailelerinin heyecanı ise görülmeye değerdi.

AKVARYUM BALIĞI HEDİYESİ

3 Şubat tarihine kadar tatile giren öğrencilere akvaryum balığı hediye edildi. Çocuklara bir canlının yaşam sorumluluğu verilip bunu taşıma bilinci aşılanırken beslenmesinden bakımına neler yapmaları gerektiği de anlatıldı. Her bir öğrenci bu sorumluluğu yerine getirmeye dair bilgi sahibi oldu.  İyi dilek ve temennilerle yarıyıl tatili başlarken Montessori Anaokulu olarak kurumun bu sürede de açık olduğu, yeni dönem çalışmalarının bu süreçte devam edeceği belirtildi.

Bilgi Köprüsü’nde karne heyecanı!
Bilgi Köprüsü’nde karne heyecanı!

19 Oca 2020 - 13:01 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar