Fikri Işık, İzmit’te pazar yaptı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, meclis çalışmalarından fırsat buldukça seçim bölgesini ihmal etmiyor. Hafta sonunda İzmit’e gelen Işık, Cumartesi Pazarına uğrayıp alışveriş yaptı, pazarcı esnafıyla sohbet etti.

DERİNCE VE İZMİT ZİYARETLERİ


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Meclis çalışmalarından fırsat buldukça seçim bölgesini de ihmal etmiyor. Özellikle İzmit programlarına ağırlık veren Işık, cumartesi günü Derince’de eski ilçe yöneticisi İlhan Akay’ın babası Sami Akay’ın cenaze namazına katıldıktan sonra İzmit’e geldi. İkindi namazını Fevziye Camiinde kıldıktan sonra yürüyerek Doğukışla’da Cumartesi Pazarı’na gitti. Hem yolda, hem de pazar yerinde Işık’a yoğun ilgi vardı.

Fikri Işık, İzmit’te pazar yaptı

İZMİT’TE PAZAR YAPTI

Işık, yapımında öncü olduğu yeni kapalı pazar yerinde pazarcı esnafıyla bol bol sohbet etti. Işık, İzmitli pazarcıların modern bir yere kavuşmasından mutlu olduğunu belirterek, “İzmit’te AK Parti belediyeciliğinden önce pazarlar mahalle aralarında kuruluyordu. Şimdi hem pazarcımızı, hem de buradan alışveriş yapan vatandaşlarımızı soğuktan, yağmurdan, yazın güneşinden koruyan bir alan oluştu. Vatandaşın memnuniyeti, bizi de mutlu ediyor” dedi. Pazar yerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Işık, esnafın çay ikramını geri çevirmedi. Ayrıca alışverişini de pazardan yaparak ayrıldı. Işık’a AK Parti İzmit İlçe Yöneticilerinden Ahmet Çelik de eşlik etti.

Fikri Işık, İzmit’te pazar yaptı

19 Oca 2020 - 10:00 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar