İYİ Parti'de seçimler başladı

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nda delege seçimlerine start verildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz oylarını kullandı.

İlçe kongreleri sürecini başlatan İYİ Parti Kocaeli'de ilk delege seçimleri İzmit'te başladı. 3 Ocak 2020 tarihinde askıya çıkarılan üye listeleri dün akşam askıdan indirildi ve bugün de 08.00-17.00 saatleri arasında İzmit İlçe Başkanlığı'nda delege seçimleri yapıldı.

İYİ Parti'de seçimler başladı

OY KULLANDI

Bin 208 üyesi bulunan İzmit İlçe Teşkilatı'nda, 420 delege başvurusunun yapıldığı 11 mahalleden seçilecek 200 delege için 443 üye oy kullanıyor. Sabah saatlerinde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz delege seçimleri için oylarını kullandı.

İYİ Parti'de seçimler başladı

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ"

Oyunu kullanan İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, "Demokrasi şölenimizin ilk etabını delege seçimleriyle başlattık. Hem delege olmak için yapılan başvuranların hem de oy kullanmak için gelen üyelerimizin yoğunluğu bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlik havası içinde gerçekleştirdiğimiz bu seçimin adaylarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TÜRKKAN DA KATILDI

İYİ Parti Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan' da İzmit İlçe Başkanlığı'na gelerek Başkan Pelin Coştur Filiz'i makamında ziyaret etti ve seçimler için teşkilata başarılar diledi.

18 Oca 2020 - 22:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar