Vali Aksoy, öğrencileri ödüllendirdi

“Kooperatifçilik” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde okul çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kooperatifçilik konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla “Kooperatifçilik” konusunda ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrenciler, Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi.

Vali Aksoy, öğrencileri ödüllendirdi

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ziyarette Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Özel Yeşil Vadi Ortaokulu Müdürü Cüneyt Erkal, Mevlana Ortaokulu Müdürü Göksel Taş, Çenesuyu Ortaokulu Müdürü Süleyman Beyazyüz, Resim Öğretmenleri Aslıhan Peker ve Türkan Çoban, Özel Yeşil Vadi Ortaokulu öğrencisi Fırat Çınar Yılmaz, Mevlana Ortaokulu öğrencisi Belinay Kandemir, Çenesuyu Ortaokulu öğrencileri Sudenaz Kar ve Alime Melisa Osmanoğlu hazır bulundu.

Vali Aksoy, öğrencileri ödüllendirdi

"KOOPERATİFÇİLİK BİLİNCİ"


Programda konuşan Vali Hüseyin, “Ticaret Bakanlığımız kooperatifçiliğin geliştirilmesi konusunda bir bilinç oluşturulması hususunda belirli etkinlikler ortaya koyuyor. Bunlardan biri de okullarımızda resim yarışması. Kocaeli olarak il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda bu yarışma gerçekleşti. Bugün de dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz. Öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara destek olan, yönlendiren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu noktada kooperatifçilik bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamasını diliyorum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

17 Oca 2020 - 22:57 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar