İzmit Belediyesi Kur’an Kursları tüm hızıyla devam ediyor

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki İzmit Belediyesi Kur’an Kursları pek çok kurs merkezinde verilmeye devam ediliyor.

İzmit Belediyesi bünyesinde açılan Kuran-ı Kerim kurslarına tüm hızıyla devam ediyor. İzmit Nebi Güdük Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kültür Merkezi, Belsa B Blok Kurs Merkezi, Alikahya Kültür Merkezi, Topçular Konağı, Sirkeciler Konağı, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi ve Şehit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezinde 150’yi aşkın, çocuk, genç ve yetişkine Kuran-ı Kerim kursları veriliyor.

 

TALEBE GÖRE YENİ KURSLAR AÇILABİLİR

 

Kurslarda öğrencilere Elif Ba, Kuran’ı Kerim, İlmihal (Ahlak, Peygamber Efendimizin hayatı, İslam’ın ve imanın şartları, nasıl abdest alınır ve namaz kılınır) eğitimleri veriliyor. Belediye yetkilileri, vatandaşlardan gelecek talebe göre başka yerlerde de Kur’an Kursları açabileceklerini ifade ediyor. Kurs talebinde bulunacakların 318 00 10 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekleri de öğrenildi.

 

DİĞER KURSLAR DA DEVAM EDİYOR

 

İZMEK bünyesinde farklı kursların da devam ettiğini ifade eden ilgililer “İngilizce, Almanca, güzel konuşma ve diksiyon, tiyatro, halk oyunları, yağlıboya resim, keman, gitar ve piyano gibi çeşitli kurslarımız, farklı merkezlerimizde devam ediyor” şeklinde konuştu.

16 Oca 2020 - 09:08 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar