Kocaelispor: 2 - Payasspor: 0

Kocaelispor ikinci yarının ilk hafta maçında kendi sahasında Payasspor’u 2-0 mağlup etti

  Kocaelispor maçında  ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Devre biterken teknik adam Selahaddin Dilçel ve takım kaptanı Burak Süleyman, rakip takımın fazla vakit geçirdiği belirterek maçın sonuna eklenen iki dakikalık uzatma süresinin yetersiz olduğunu belirtti. Bu itirazlar sonucunda maçın hakemi, teknik adam Dinçel ve kaptan Burak Süleyman’a sarı kart gösterdi. 

GALİP AYRILDI

Maçın ikinci yarısına taraftarın da desteği ile coşkulu başlayan Kocaelispor, sağlı sollu ataklar geliştirdi. 65. dakikada oyuna Talha’nın yerine giren Gökdeniz Bayraktar, 67. dakikada kilidi açan isim oldu. Golden sonra yeşil siyahlı ekip, Gökdeniz, Alihan ve Yakup’un ayağından net fırsatları değerlendiremedi. Konuk takım 90. dakikada kalemizde büyük bir tehlike yaşattı. Kaleci Ercüment önemli kurtarışa imza attı. 90+3. dakikada Gökdeniz Bayraktar maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Sahadan 2-0 galip ayrılan Kocaelispor, en yakın rakibe 8 puan fark attı. 

12 Oca 2020 - 20:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar