Başkan Özlü, liseli gençlerle buluştu

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ”Gençlerle Başbaşa” programı kapsamında liseli gençlerle buluştu.

Gençlere ve gençliğe yönelik yaptıkları ve yapacakları projeleri öğrencilere aktaran Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü başarılı önemli tavsiyelerde de bulunarak, “Kişisel konforumuzdan taviz verilmeden başarılı olmak mümkün değildir. Çalışmadan başarılı olamayız. İnsana çalıştığının karşılığı vardır. Çok sıkı bir rekabet dönemindesiniz. O yüzden kendinizi iyi yetiştirmeniz lazım. Artık üniversite mezunu olmak ve bir yabancı dil bilmenin bile sizin için yeterli olmayacağı bir döneme girdiniz. Yeni bilgiler, yeni kazanımlar kendinize kazandırmalısınız. Şu anki boş zamanınız kadar boş zamanınız olmayacak. Bu sebeple boş vakitlerinizi iyi değerlendirin” diye konuştu. 

Başkan Özlü, liseli gençlerle buluştu

"GELECEK GENÇLERİN ÜZERİNDE YÜKSELECEK"

Başkan Özlü, “Gelecek gençlerin elleri üzerinde yükselecek şiarıyla biz temelimize gençlerimizi koyduk. Çünkü biz gençlerimizi çok önemsiyor ve gençlerimizi destekliyoruz. Sizlere verdiğimiz önemin göstergesi olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzü yeni yılla birlikte kuruyoruz. Spor, sağlık, kültür, sanat ve sosyal alandaki gençlere yönelik hizmetlerimizle, okullarımıza verdiğimiz desteklerimizle daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha güzel bir geleceği hep birlikte el ele, gönül birliğiyle inşa edeceğiz" dedi. 

Başkan Özlü, liseli gençlerle buluştu

02 Oca 2020 - 15:15 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar