Sınav Koleji'nden KOÜ Hastanesi'ne anlamlı ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Kocaeli Sınav Koleji Şahin Kampüsü öğrencileri ve öğretmenlerini ağırladı. Öğrenci ve öğretmenler, hastanede Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümünde yatmakta olan hastaları ziyaret ettiler.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi bugün Kocaeli Sınav Koleji Şahin Kampüsü öğrencilerine ve öğretmenlerine ev sahipliği yaptı. Kocaeli Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümünde yatmakta olan hastaları ziyaret eden öğrenciler yanlarında getirdikleri hediyeleri Çocuk Hematoloji'de yatan kardeşlerine armağan ettiler. Öğrenciler, tedavi gören çocuklarla birlikte yılbaşı pastası keserek 2020'yi erkenden kutladılar. Kocaeli Üniversitesi Hastane müdürlerinden Alparslan Okcu ve Gonca İlter programa eşlik etti.

Sınav Koleji'nden KOÜ Hastanesi'ne anlamlı ziyaret

"18-55 ARASI HERKES BAĞIŞÇI OLABİLİR"

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji'den Prof. Dr. Nazan Sarper, Kocaeli Sınav Koleji Şahin Kampüsü öğrencilerine bağışçı olmanın yararlarını, kimlerin Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastaları için bağışçı olabileceğini, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastalarına nasıl davranılması gerektiğini, kemik iliği bağışının kimseye zarar vermediğini ve birçok hayatın bağış yapan insanlar tarafından kurtulabileceğinin vurgusunu yaptı. "Her sağlıklı insan 18 ve 55 yaş arasında kendi isteğiyle bağışçı olabilir" vurgusunu yaparak bu oranın Türkiye'de daha fazla olmasını temenni etti.

Sınav Koleji'nden KOÜ Hastanesi'ne anlamlı ziyaret

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Bağışçı olmanın vurgusunu yapan Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Prof Dr. Nazan Sarper, geleceğin gençlerine çok iş düştüğünü belirterek öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kocaeli Sınav Koleji Şahin Kampüsü öğrencileri sağlıkla ilgili yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğu içinde okullarına döndüler.

25 Ara 2019 - 15:55 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar