Altında son durum ne?

Altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Yatırım aracı olan altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar..

Altın yatırımı yapmayı planlayanlar altın fiyatlarını sıklıkla merak ediyor.  Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının gram fiyatı 272,89 liradan işlem gördü. Peki, çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar..

İŞTE  ALTIN FİYATLARI

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?


Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre çeyrek altın alış fiyatı 450,90 TL. Yani çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 450,90 TL’lik bir ödeme gerçekleştirilecek.


ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?


Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın satın almak isteyen kişilerin yapması gereken ödeme ise 461,12 TL olarak duyuruldu.


CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?


Alış ve satıştaki oransal farkın az olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 1.868 TL’den alınıp 1.897 TL’den satışa sunuluyor.

21 Ara 2019 - 09:42 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar