Gençlik Merkezi’nde hummalı çalışmalar

Dumlupınar Mahallesi’ndeki 30 bin m2’lik alana inşa edilen Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken bölgeye giden Başkan Aygün incelemelerde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan ve özel önem verdiği Gençlik Merkezleri projesi ilçede hayata geçmeye başladı. Başkan Aygün’ün ilçedeki her mahalleye kazandırmayı planladığı gençlik merkezlerinin ilki Dumlupınar Mahallesi’ne yapılıyor. Bölgedeki Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, gençliğe yönelik projelerin öncelikleri arasında yer aldıklarını ifade etti. Beraberinde Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Mustafa Morgül ile birlikte alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aygün, yetkililerden son durumla ilgili bilgi aldı.

Gençlik Merkezi’nde hummalı çalışmalar

SPORUN VE EĞİTİMİN YENİ MERKEZİ

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeni spor ve eğitim merkezi olacak. 30 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Alanında uzman eğitmenlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek. Dumlupınar’daki projenin ardından ilçedeki ikinci Gençlik ve Spor Merkezi ise Fatih Mahallesi’ne yapılacak.

Gençlik Merkezi’nde hummalı çalışmalar

 

15 Ara 2019 - 10:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar