Ellibeş: “Şehrimiz için en büyük adımdır”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Fuar Alanı'nın Milli Emlak’tan, Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devriyle ilgili, “Şehrimizin marka değerinin artması ve gelecek nesiller için atılmış en büyük adımdır” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Körfezi’nin uç noktası Kocaeli Fuar Alanının Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devriyle ilgili konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın bir yılı dolmadan şehrimiz adına çok önemli işlere imza attığına dikkat çeken Ellibeş, " Kocaelispor’un borçlarından kurtulup bugün lider durumda şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelmesinden, tramvay hattının ara vermeden ilerlemesine; Gebze’de metro projesinin Ulaştıma Bakanlığına devrinden bugün Kocaeli Fuar Alanı'nın Büyükşehir’e bedelsiz devredilmesine kadar çok önemli işler gerçekleştirdi" dedi.

"ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİ"

Devamında Ellibeş, "Özellikle İzmit’in kalbini oluşturan ve uzun süredir ne olacağı belirsiz şekilde atıl vaziyette bekleyen Kocaeli Fuar Alanı ve Yeni Gölcük Yolu'na kadar uzanan sahil şeridinin bir bütün halinde Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi şehrimizin marka değeri ve gelecek nesiller adına çok önemli bir adımdır. Şehrin ortasında, herkesin rahatça ulaşabileceği, bir köşesinde kuş cenneti bulunan, eşsiz bir rekreasyon alanı oluşacak. İnanıyorum ki, bu proje tamamlandığında İzmit dendiğinde akla ilk gelen yer orası olacaktır. Bu adımı atan, böylesine bir alanı şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

12 Ara 2019 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar