Alüminyum fabrikası iflas etti!

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesinden yapılan açıklama ile ilimizde faaliyet gösteren Emirhan Alüminyum fabrikasının iflası duyuruldu.

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından yapılan açıklamada bir süredir Kocaeli’de faaliyet gösteren Emirhan Alüminyum fabrikası hakkında iflas davası açıldığı duyuruldu. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Davacı EMİRHAN ALÜMİNYUM PLASTİK BOYA VE İZOLASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından açılan iflas (Doğrudan Borçlu Tarafından Talep Edilen İflas (İİK 178)) davası nedeniyle; Dumlupınar Mh. Hürriyet Cd. D-100 Karayolu Üzeri No:271/2 , Kocaeli (Vergi No:3340393645) adresinde bulunan davacı EMİRHAN ALÜMİNYUM PLASTİK BOYA VE İZOLASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, İİK m 178/2,c.1;m.166/2 maddeleri gereğince kendi iflasını istediğinden bu ilandan itibaren 15 gün içerisinde iflasını isteyen davacı borçlunun diğer alacaklıları bu iflas davasına müdahale ederek borçlunun iflas talebi hakkında takipleri ertelemek ve borçlarını ödemeyi geciktirmek amacıyla yaptığını ileri sürebilecekler.

15 GÜÇ İÇİNDE 

Aksi halde iflasına karar verileceği, keyfiyetinin gazetede ilanından itibaren 15 gün içerisinde ilgililerin, 3.şahısların ve davacı şirketin alacaklılarının vaki isteğin haksız olduğu düşüncesinde iseler mahkememizin 2019/294 esas sayılı dosyasına müracaat edebilecekleri, davanın duruşmasının 15.01.2020 günü saat 10.45'te mahkememiz duruşma salonunda açılıp yapılacağı ve davanın ilgili yasa hükümleri doğrultusunda sonuçlandırılacağı keyfiyeti ilgililere, alacaklılara ve 3. şahıslara ilan olunur.”

09 Ara 2019 - 12:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar