Prometeon Türkiye CTO'su öğrencilerle buluştu

Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer, Pirelli Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen 'Kariyer ve Hedef Belirleme' panelinde öğrencilerle bir araya geldi.

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi,  Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye’nin Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer, Pirelli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ‘Kariyer ve Hedef Belirleme‘ paneline konuk olarak, öğrencilerle kariyerlerine ilişkin bir söyleşi gerçekleştirdi.

Prometeon Türkiye CTO'su öğrencilerle buluştu

"HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİL"

Konuşmasına, Prometeon Türkiye’nin İzmit’teki üretim tesisleri ile ilgili bilgiler vererek başlayan Bahadır Özer, öğrencilere eğitim ve kariyer hayatlarına yönelik tavsiyeler verdi. Özer, “Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Başarının yolu çok çalışmaktan geçer. Bol bol kitap okuyun, araştırmacı olun, mutlaka yabancı dil öğrenin” diye konuştu.

Prometeon Türkiye CTO'su öğrencilerle buluştu

"BİLGİ HAZNENİZİ GENİŞLETİN"

Devamında Özer, “Her şeyi araştırın, sürekli bilgi haznenizi genişletin. Çevrenizde olup biten her şeye dikkat edin, iyi bir gözlemci olun. Sosyal çevrenize dikkat edin ve faaliyetlerde bulunun, mesela ben basketbol oynadım, siz de başka bir alanda da olabilir sosyal etkinliklerde bulunun. Hala basketbol oynadığım birçok Narkadaşım ile görüşüyorum. Kurduğunuz etkili iletişimler iş hayatınızda sizi destekliyor. Size anlatılanları iyi dinleyin, bilgi sahibi olun. Bir de mutlaka yabancı dil öğrenin, tercih olarak tüm dünyanın ortak kullandığı İngilizce olabilir. Bugün yazılım ve elektronik sistemler gözde meslekler. Cesaretli olun, hedefinize yürüyün” dedi.

Prometeon Türkiye CTO'su öğrencilerle buluştu

09 Ara 2019 - 09:46 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar