İnce Hürriyet'e başörtüsüyle yüklendi

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in camiiye ayakkabıyla girdiğini iddia etmişti.Bunun üzerine köy muhtarı

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce’nin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in camiye ayakkabı ile girdiği paylaşıma muhtardan yalanlama geldi.Köy Muhtarı ve köylüler tarafından Hürriyet’in camiye değil, caminin avlusunda bulunan ve yıllar önce mescit olarak kullanılan alanın düzenlemesi için inceleme yaptığı belirtildi.Bunun üzerine Şener İnce sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak Hürriyet'in başörtüsünü sadece seçim zamanı kullandığını söyledi.

İşte İnce'nin o paylaşımı

"Özür dileyeceğiniz yerde hala milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz. Milletimizin seçimde size duyduğu güveni istismar ediyorsunuz. Orası cami değilmiş gibi saçma sapan bir açıklama ile yanıt vermeye çalışıyorsunuz. Girdiğiniz yerdeki halılar yeşil, kırmızı çizgilerden oluşuyor. Bunlar namaz kılarken saf tutmak için yapılan şeritlerdir.Belli ki, burada namaz kılınması için düzen alınmış. Yani orada namaz kılınmış. Siz, yerdeki halılar kalkmadan ibadethane olarak kullanılan bir yere ayakkabı ile giriyorsunuz.
Kaldı ki, ayakkabıları çıkardım dediğiniz cami içindeki fotoğrafınız da ikinci kez yakalandınız. Seçim döneminde başınızdan çıkarmadığınız tülbent, yine bir ibadethaneye girerken başınızda yok. Almanlar, İngilizler, Fansızlar bile camiye girerken saygılarından başını kapatıyor. Biz ilk fotoğrafı paylaşmasak bunun ortaya çıkmayacağı, durumu sonradan fark edip bunu gizlediğinize eminiz. Şimdi özür dileyin. Milletimizin manevi duygularıyla oynamayın. Eninde sonunda İzmit halkı sizin gerçek yüzünüzü görmüş olacak. Biz hem seçim döneminde, hem de belediye çalışmalarında sürekli birlikte olduğumuzdan bunu erken gördük. İzmit halkı da içinizde nelerin olduğunu elbette zamanla anlayacaktır."

İnce Hürriyet'e başörtüsüyle yüklendi

07 Ara 2019 - 13:05 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar